Dit is ons Gastenboek.

Wij lezen graag uw mening.  Dank u wel voor de feedback.

Hieronder kunt u het bericht plaatsen.Gastenboek Éémpies Oetrusten

14 berichten op 3 pagina's
Edith Heerkens
11-03-24 18:48:36
Heel sfeervol ingericht, geen ikea-spul of over the top design. maar warm en knus. Zeer zorgvuldig in alle details, van dimmers op de verlichting tot kussentjes en plaids; van uitgebreid ontbijt tot goed ingerichte keuken, van heerlijke bedden tot lekkere zeepjes en shampoo. Schoon ook. De keuken wordt gedeeld met eventuele gasten uit het andere verblijf maar op de kamer zijn eigen koffie- en theefaciliteiten dus privacy genoeg voor wie dat wil. Het voelde allemaal als heel erg welkom. Een aanrader dus!
Henk en Ineke Bakker
26-08-23 11:41:15
Super gezellige accommodatie, schoon, heerlijk ontbijt, knusse kamers, prachtige tuin! Maar vooral de eigenaren Joyce en Gerard maken het plaatje compleet door hun gemoedelijke gastvrijheid!
Kitty BERGSMA
21-08-23 14:32:07
Wat een heerlijke plek !
t is een tiny house met alles er op en eraan . Een gezamelijke keuken als je zelf wil koken een veilige plek voor onze electrische fietsen met oplaad mogelijkheid.een heerlijk en uitgebreid ontbijt .
we hadden geluk met t weer en hebben steeds buiten in t zonnetje ontbeten.
Niets is Gerard en Joyce te veel zelfs een vergeten zwembroek werd na wat gemopper van mij naar mn man binnen 5 minuten aan geboden.
We hebben heerlijk gefiets ,gezwommen gegeten en in t zonnetje gezeten op t terrasje onder de lampenkappenboom.
We gaan zelden 2 x naar dezelfde plek maar dit zou zomaar een uitzondering kunnen zijn. Een echte aanrader!
Annelies, Herbert, Irma en Frank Verploegen/Leegstraten
07-08-23 12:54:42
2 Aug. - 4 Aug.
Wat hebben we genoten, een prachtige B&B.
Goede bedden, mooi en lekker gezorgd ontbijt in de gezamenlijke keuken, verder zag alles er keurig netjes uit.
Vele fiets-­/wandelmogelijkheden.­
Wij wensen jullie heel veel succes met het voortzetten van jullie B&B, en wie weet komen wij nog een keer bij jullie logeren.
Hartelijk bedankt.
Karin Oenema
04-08-23 09:11:33
Ondanks het minder goede weer hebben we genoten van ons verblijf. Een schoon en smaakvol ingericht appartement met aparte ingang. Gezellig welkom met schaapje en onze namen. Een heerlijke regendouche in de badkamer en een lekker bed en een goed matras. Erg prettig is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de (gemeenschappelijke) keuken, zodat je niet altijd uit eten hoeft. Mooie (knooppunten) fietstocht gemaakt in de prachtige omgeving en een wandeling naar / langs het ven vlakbij de B&B, daarna opwarmen met een kopje thee in de gezellige kamer. Joyce en Gerard, hartelijk dank.
Tonen: 5  10   20

Deze tekst past u aan door erop te klikken.