Dit is ons Gastenboek.

Wij lezen graag uw mening.  Dank u wel voor de feedback.

Hieronder kunt u het bericht plaatsen.Gastenboek Éémpies Oetrusten

14 berichten op 3 pagina's
Erwin Luinge
29-05-23 22:17:23
Net een heerlijk pinkster/fietsweekend achter de rug in Op Tjak, daarbij geholpen door het prachtige weer. Zeer vriendelijke eigenaars. Uitstekend, gevarieerd en uitgebreid ontbijt. Keurig net, schoon en gezellig ingericht appartement, Badkamer met regendouche. Ruime slaapkamer met goede bedden. De woonboerderij is rustig gelegen aan de rand van Wezup. Omgeven door een grote tuin, weilanden en veel groen. Een ideale uitvalsbasis voor fiets/wandeltochten en stedenbezoek in de regio. Ik kom zeker terug.
jeanine rita
24-05-23 10:22:35
Een heerlijke B&B! I
Joyce en Gerard hoef je niet uit te leggen wat gastvrijheid inhoudt: Ze hebben hart voor hun mooie B&B en hun gasten. Ter verwelkoming staat en er een flesje wijn klaar. en op onze trouwdag was er een gepersonaliseerd eitje bij het ontbijt.
De kamer is bijna een appartement: beneden wonen, boven slapen. Leuke inrichting, fantastische bedden, en een fijne badkamer. Alles brandschoon!
Er is een compleet ingerichte keuken voor gezamenlijk gebruik. Ideale omgeving als startpunt voor mooie wandelingen of fietstochten. Fietsen beschikbaar.
San Vd Veen
19-05-23 13:50:19
Heerlijk verblijf gehad in deze fijneB&B.
Prachtige kamer/slaapkamer.
Heerlijk ontbijt , zeer gastvrije eigenaren.
Heerlijke tuin met overal zitjes.
Wij komen zeker terug!!
Simone van der Werf
08-05-23 13:42:56
Ook mijn dochter en ik hebben erg genoten in de B&B van Joyce en Gerard, we vonden het er zo leuk dat we spontaan een nachtje bijgeboekt hebben!
Heel fijn om boven een aparte slaapkamer te hebben, beneden te kunnen zitten en in de gezamenlijke complete keuken te ontbijten. 's Avonds heerlijk nog voor de B&B in het zonnetje te zitten.
Joyce en Gerard waren hele fijne gastvrouw en -heer, behulpzaam in alles. Goede informatie op de kamer over wandel- en fietsroutes, restaurants in de buurt. Erg veel te doen in de buurt: Orvelte op 6 km, voormalig kamp Westerbork, klimpark Molecaten etc.
Zeer aanbevolen!! Succes verder met de B&B, Joyce en Gerard!
Marianne Meijerink
07-05-23 12:13:50
We hebben genoten!!
Eempies oetrusten is ons zeker gelukt dankzij de prachtige accommodatie waarin de liefde en toewijding van Gerard en Joyce in alles terugkomt, ook in het uitgebreide ontbijt. Heerlijk geslapen, gewandeld, gefietst, terrasje gepakt, kortom: een dikke 10! Laat de boekingen maar komen! Lieve groet, Marianne en Erik
Tonen: 5  10   20

Deze tekst past u aan door erop te klikken.